NL FR EN DE
mdf_0268.jpg
19 augustus 2021

Qualicanes Jazz @ Terminus - Muziek op de grens

Qualicanes Jazz @ Terminus - Muziek op de grens

Qualicanes Jazz is een kleine hommage aan het rijke jazz-verleden in de regio. Daarnaast blijkt de fusie van goed in het oor liggende jazz met de keuken van Restaurant Terminus een ‘match made in heaven’. Met onderstaande selectie ga je op een mooie reis doorheen een klein stukje van de geschiedenis van de jazz.

30/7 - No Pareto is ontstaan in 2020 na een bezoek aan het betoverende New Orleans. Met ‘Laissez les bon temps rouler’ als leuze staan ze garant voor een topavond New Orleans Jazz.

6/8 - Vue Sur Mer is een grensoverschrijdend project dat is ontstaan is in Callecanes naar aanleiding van de 100ste verjaardag van de jazz in 2017. Met ‘zicht-op-zee’ spelen ze een eigenzinnige interpretatie van alom gekende jazz-standards.

19/8 - Les Croissants Belges nemen een duik in de swing van vorige eeuw. Gitaren als briesende paarden en een vibrafoon die golven geluid over je heen (be)bobt.

De concerten worden gratis aangeboden. Reserveer een tafel en verwijs bij bestelling naar het concert, geniet van de lekkere keuken en de schitterende muziek.

De concerten worden georganiseerd in het kader van Interreg-project Qualicanes.

Adresgegevens

  • 19 augustus 2021
  • 19:30 tot 19:30

Meer info

Concert
Tijdelijk aanbod
Kunst & cultuur
Watou
DG Cultuurtripper

Prijzen

Prijs Gratis

Adresgegevens

  • 19 augustus 2021
  • 19:30 tot 19:30