NL FR EN DE
nieuwsbrief_evite_header_groot-assebroekse-meersen.jpg

Goeste Boetiek

Bij Goeste beleef je ambacht en korte keten. Dagelijks gaat Bart op zoek naar de beste lokale producten uit de Westhoek. Bieren uit een van de beste bierregio's ter wereld. Topwijnen uit het glooiende Heuvelland. Fijne koekjes, heerlijke chocolade, koffie, tuinsappen, maar ook liefhebbers van hartig vinden hier hun goesting. Lokale groenteboeren, hoeveslagers, kaasmakers, ze maken het ons makkelijk om je te verblijden met verrassende streeksmaken. Binnenkort proef je al dat lokaal lekkers in het gloednieuw ijs-en eethuis, maar ook in de Goeste-boetiek vind je meer dan 450 streekproducten. Alles met volle goesting omdat korte keten beter, socialer en duurzamer is. Het huisgemaakt ijs van l'Heritage maakt Bart er volgens dezelfde waarden: verse hoevemelk van boer Geert, echte vanillestokken, kleinfruit uit de streek, bier,... Bart maakt er met veel plezier de lekkerste ijscreaties van. Bart toont ook graag hoe l'Heritage al 25 jaar ijs maakt. Want er is de laatste jaren zeer veel veranderd, maar aan de familierecepten wordt er niet geraakt. In het ijs-en eethuis Goeste kijk je binnen in het ijsatelier. Je kan ook zelf de handen uit de mouwen steken tijdens een workshop met je vrienden of vereniging.

Op stap in de Westhoek en op zoek naar echte streekbeleving? Bestel je hoevepicknick bij Goeste. De picknicks bevatten lekkers van 100% West-Vlaams erkende producenten. Met liefde en vakkennis gemaakt en vol van pure smaken. Je kan kiezen uit een basis of complete picknickbox.

Picknick
Bak vol goesting met drop-de-bak-service
Een complete picknickbox met alle servies en een picknickdekentje. Vooral heel veel streekproducten: versgebakken brood van de warme bakker, charcuterie van de hoeveslager, snoepgroentjes of slaatje van boeren uit de streek (volgens seizoen), streekkaasjes van de Beauvoordse Walhoeve, streekpaté van ’t Potje Paté, hoeveboter van de Baljuwhoeve, Mostaard Wostyn, vinaigrette van O’Vinai, hoeveyoghurt van de Baljuwhoeve met een fruitcoulis van Frambiosa y Besos, een flesje water per persoon. Andere dranken (bier, wijn, fruitsap, schuimwijn, limonade) kan je bijbestellen.
Prijs volwassene: 21,50 € per persoon
Prijs kind (-12 jaar): 12,00 € per persoon

Picknickrugzak
Een complete picknickrugzak met alle servies en een picknickdekentje. Vooral heel veel streekproducten: versgebakken brood van de warme bakker, charcuterie van de hoeveslager, snoepgroentjes of slaatje van boeren uit de streek (volgens seizoen), streekkaasjes van de Beauvoordse Walhoeve, streekpaté van ’t Potje Paté, hoeveboter van de Baljuwhoeve, Mostaard Wostyn, vinaigrette van O’Vinai, hoeveyoghurt van de Baljuwhoeve met een fruitcoulis van Frambiosa y Besos, een flesje water per persoon. Andere dranken (bier, wijn, fruitsap, schuimwijn, limonade) kan je bijbestellen.
Prijs volwassene: 18,50 € per persoon
Prijs kind (-12 jaar): 12,00 € per persoon

Krat vol goesting
Een compleet picknickkrat met alle servies en een picknickdekentje. Vooral heel veel streekproducten: versgebakken brood van de warme bakker, charcuterie van de hoeveslager, snoepgroentjes of slaatje van boeren uit de streek (volgens seizoen), streekkaasjes van de Beauvoordse Walhoeve, streekpaté van ’t Potje Paté, hoeveboter van de Baljuwhoeve, Mostaard Wostyn, vinaigrette van O’Vinai, hoeveyoghurt van de Baljuwhoeve met een fruitcoulis van Frambiosa y Besos, een flesje water per persoon. Andere dranken (bier, wijn, fruitsap, schuimwijn, limonade) kan je bijbestellen.
Prijs volwassene: 18,50 € per persoon

Basic picknick
Een heerlijke picknick met uitsluitende streekproducten: versgebakken brood of stokbrood van de warme bakker, 2 soorten charcuterie van de hoeveslager, 2 soorten kaas van de Beauvoordse Walhoeve, groentjes of slaatje van boeren uit de streek (volgens seizoen), Mostaard Wostyn, een flesje water per persoon, een flesje Palma limonade per persoon, een yoghurtje met fruitcoulis. Andere dranken (bier, wijn, fruitsap, schuimwijn, limonade) kan je bijbestellen.
Prijs volwassene: 15,00 € per persoon
Prijs kind (-12 jaar): 10,00 € per persoon

Beschikbaarheid

Reserveren
Neem contact met de aanbieder voor reservatie of meer info.

100% West-Vlaams streekproducten:

Meer info

Shop / winkel
Shop / winkel
Poperinge
Picknick
100 pct Geschenkmand
100 pct IJstaarten
100 pct Streekproducent