NL FR EN DE
2018-zonnebloemen-3.jpg
30 juni tot 02 september 2018

Kunstenfestival Watou

Kunstenfestival Watou

Kunstenfestival Watou biedt haar bezoekers deze zomer graag opnieuw een uitzonderlijke ontmoetingsplaats waar het verhaal achter de mens centraal staat. Dit jaar selecteerden we creatieve makers die boeiende verhalen brengen over het verlangen en de troost. Langsheen het parcours brengen we de verhalen van kunstenaars en dichters samen. Deze symbiose van beeldende kunst en poëzie is dit jaar te vinden op tien verschillende locaties verspreid doorheen het dorp. Met kunstenaars als Anton Cotteleer, Sigrid Von Lintig, Greet Desal, José Cobo, Frauke Wilken en Hans Op de Beeck belooft het in elk geval opnieuw een boeiend en gevarieerd parcours te worden.

In samenwerking met onder andere vzw STICHTING IJSBERG organiseren we ook deze zomer opnieuw gedurende tien opeenvolgende weekends ZOMERZINNEN: mini-happenings en ontmoetingen met andere kunst- en cultuurdisciplines die binnen het kader van het jaarthema van het Kunstenfestival aan bod komen. Denk aan een boeiende auteurslezing, een intieme leesclub, een meeslepende voorstelling, een verrassende performance, een hilarisch optreden, wondermooie muziekjes en andere ondefinieerbare creaties die warmte, energie en reflectie uitstralen.
Daarnaast zullen ook de poëzienema, de eregalerij en het kinderparcours deze zomer niet ontbreken.
En natuurlijk bruist ook tijdens deze editie ons Festivalhuis (met onder andere de festivalshop) ongetwijfeld weer elke dag van zomerse gezelligheid en verrassende ontmoetingen.

Meer info

Festival
Tijdelijk aanbod
Kunst & cultuur
Watou

Prijzen

Standaard € 19,50
Extra info Basistarief: 19,50 €; Jongeren -25 jaar: 10,00 €; Kinderen -12 jaar: 0,00 €