NL FR EN DE
2018-zonnebloemen-3.jpg
02 september 2018

IJzerfeest

IJzerfeest

Op zondag 2 september 2018, tussen 13u en 18u, vindt de tweede editie plaats van het IJZERFEEST in Roesbrugge, het jaarlijkse grensoverschrijdend evenement langs de IJzer.

Afspraak aan de pontons van Roesbrugge voor een dag vol animatie op en rond de IJzer, met gratis kajaks, vlottenbouw en een wedstrijdje 'BOOTJE TREK'! Neem je vrienden, buren of collega's mee en meet wie de reuzenkano het snelst aan de oever krijgt! Plezier verzekerd!

Wie liever wandelt, volgt het Dode IJzerpad richting de Franse grens en terug via Haringe. Een wandeling van 7 km in totaal. Luister naar de verhalen over natuur, water en geschiedenis van de gidsen, die je onderweg opwachten.

NIEUW OP HET PROGRAMMA: een smokkeltocht voor gezinnen, verzorgd door Toerisme Poperinge! Smokkel op je best en laat je niet verrassen door de douaniers! Vraag info aan de stand op de kade!

Ook NIEUW is de smaakwandeling, verzorgd door Toerisme Poperinge. Sluit om 15u, 16u of 17u aan bij de wandeling met gratis proevertjes, die start aan de kade van Roesbrugge. Daar staan ook kraampjes met streekproducten.

Op de markt van Roesbrugge kan je genieten van twee mooie optredens, van een Franse en een Belgische band. Om 13u brengen de muzikanten van Brock'and Blues er de sfeer in vanuit hun zilveren caravan en om 15u30 komt Il Sogno terug naar Roesbrugge, dit jaar met Amaryllis Temmerman als gastmuzikante!

Adresgegevens

  • 02 september 2018
  • tot 23:59

Meer info

Tijdelijk aanbod
Kindvriendelijk
Waterrecreatie
Roesbrugge-Haringe

Prijzen

Prijs Gratis

Adresgegevens

  • 02 september 2018
  • tot 23:59