NL FR EN DE
minimal-colorful-quote-twitter-post-.jpg

Het Wethuys

Wie 'Het Wethuys' hoort en kent, weet dat dit voor vele zaken staat : familie en vrienden, vakantiewoningen, hotel, restaurant, tearoom, Katia' s patisserie en boltra. Het Wethuys is gevestigd in een historisch herenhuis op het Marktplein van Watou met 11 kamers (2 singlekamers, 4 comfortkamers, 2 kleinere standaardkamers, 1 vierpersoonskamer. Doorlopend tearoom, restaurant met biergerechten en budgetvriendelijke dagsuggestie en een eigen specialiteit hoppegaletten. Gratis fietsenstalling aanwezig. Tevens gratis kleine wellness voor hotelgasten (infraroodcabine, stoomcabine en sauna). Voor de hotelgasten is er tevens een klein zwembad (4mx5m) ter beschikking.
De Wethuys-groep biedt u veel!! Op de adressen van het Watouplein zijn een familierestaurant gevestigd en een hotel. Onze zoon Gilles is chef, afgestudeerd aan Hotelschool Koksijde. We baten er tevens een boltra uit (www.boltra.be) : een oud volksspel waar plezier gegarandeerd is. En onze dochter Katia heeft ter plaatse een patisserie : Katia's Patisserie. Zij voorziet er het dorp en tijdens de seizoensmaanden vele toeristen in vakantiewoningen en passanten van dagelijks brood en zoete koeken.
Er is een vakantiewoning in het dorp van Watou : Barbara's Guesthouse (www.babaras-guesthouse.be) en 3 vakantiewoningen van diverse grootte even buiten het dorp : Landgoed Karel van Yedeghem (ww.landgoedkarelvanyedeghem.be).
Elke vakantiewoning heeft een verwarmd zwembad. Hoewel gelegen midden in et dorp heeft Barbara's Guesthouse een tuin met terras voor spel en bbq. De landelijke vakantiewoningen van Landgoed Karel van Yedeghem hebben diverse gemeenschappelijke ruimtes : zwembad, jacuzzi, petanqueplein, indoor-speelruimte, speelplein, visvijver, 3 bbq's.

Logeert u in een vakantiewoning en wenst u uw brood, pistolets en stokbrood met wat zoete koeken te bestellen, neem contact (voor 15h) op met Katia van onze Katia's Patisserie (0479.70.20.85) en u kan uw ontbijtpakket afhalen vanaf 8h en dan genieten met uw familie of vriendengroep.

Adresgegevens

Openingsuren

  • Verlof
  • Van 9 januari tot en met 10 februari 2023
  • Van 10 oktober tot en met 14 oktober 2022
  • Van 3 oktober tot en met 7 oktober 2022

Meer info

Sauna
Zwemgelegenheid openlucht
Bar
Eigenaar woont op de site
Kluis op de kamer
Lift
Open haard
Restaurant
Rookvrij
Kinderbed
Kinderkorting
Tv in de logieseenheid
Wifi (draadloos internet) overal
Bancontact
Cash
Mastercard
Visa
Hotel
Twee sterren
Watou
Twee sterren

Prijzen

Prijs Dubbel met ontbijt MAX p.p. € 120,00
Prijs Dubbel met ontbijt MIN p.p. € 90,00
Prijs Dubbel volpension MAX p.p. € 210,00
Prijs Dubbel volpension MIN p.p. € 170,00
Prijs Dubbel halfpension MAX p.p. € 170,00
Prijs Dubbel halfpension MIN p.p. € 130,00
Prijs Single met ontbijt MAX € 95,00
Prijs Single met ontbijt MIN € 75,00
Prijs Single halfpension MAX € 115,00
Prijs Single halfpension MIN € 95,00

Adresgegevens

Openingsuren

  • Verlof
  • Van 9 januari tot en met 10 februari 2023
  • Van 10 oktober tot en met 14 oktober 2022
  • Van 3 oktober tot en met 7 oktober 2022

Gekoppelde tags

hotel, Watou, Accommodatie, overnachten