NL FR EN DE
2009-nordic-walking-bos.jpg

Het Ezelpad

Bezoek de ezelboerderij in Poperinge. Dit "privé-bezoek" is ideaal om kennis te maken met onze grote, zachtaardige ezels Vital, Addo, Pipetta, Mozart, Mandragore, Carolientje en Occitane. Er wordt een woordje uitleg gegeven over ezels in het algemeen en poitou-ezels (Franse Reuzenezels) in het bijzonder. Ze zijn er altijd voor te vinden om geknuffeld én geborsteld te worden. Kinderen mogen "kunstjes" doen op de ezels en wat dat inhoudt, dat houden we nog even geheim !

Een boerderijbezoek duurt ongeveer 1,5u. Voor degenen die liever vanop een afstand kijken naar onze ezels, zijn er Volksspelen aanwezig. Stevige schoenen zijn een noodzaak omwille van de veligheid, géén sandalen.

GROOT BOERDERIJBEZOEK :

U kunt ook de ezelboerderij huren voor een hele namiddag (3u). Tijdens dit uitgebreid bezoek wordt dan iets meer met de ezels "getraind en geoefend" en is er een introductie Ezeltherapie (ontspannen liggen op een ezel- enkel kinderen).

Meer info

Educatieve programma's
Parking
Groepsrondleiding
Shop / winkel
Toilet
Poperinge
Activiteiten voor kinderen
Actief in groep
Kinderattracties

Prijzen

Standaard € 6,00
Extra info Bedrijfsbezoek: 6 euro/persoon, kinderen jonger dan 3 jaar gratis, inclusief 1 (bio)drankje per persoon met een minimum van 30 euro. Enkel op afspraak en exclusief voor uw groep. Tarieven voor sociale voorzieningen : 5 euro/pers en 2,50 euro/begeleider, drankje inbegrepen. Groot boerderijbezoek: Ons tarief vanaf januari 2017 voor een hele namiddag is 120 euro voor een groep van max 10 personen, 1 drankje per persoon inbegrepen, per bijkomende deelnemer vragen we een extra van 10 euro.