NL FR EN DE
2018-kapel-1.jpg
24 juni 2018

Feesten in het Park

Feesten in het Park

Het mooie kasteeldomein is GRATIS toegankelijk voor het ruime publiek en biedt een gevarieerd programma aan voor jong en oud.

Om 12u of om 13u kan je aanschuiven voor een lekkere kip aan het spit of koude schotel met frietjes (€ 15 volwassenen, kinderen € 7,50). Inschrijven (voor 15 juni) via 057 344 365 of restaurant@delovie.be.

In het trefhuis en op verschillende terrasjes kan je genieten van een drankje of een zoetigheid. Op het smulplein kan je terecht voor een hartige snack of een zoetigheid. Ben je fan van een origineel cadeautje? Kom dan zeker langs in onze pop-up shop met authentieke producten: oogstrelend keramiek, sfeervolle tuinkaarsen, overheerlijke confituur, …In de authentieke zalen van het kasteel kan je artistiek werk ontdekken van bewoners, medewerkers, vrijwilligers, ...

Verder kan je genieten van een demonstratie baseball door The Frontliners, training door hondenschool Te Lande, straattheater, open huizen en diverse live optredens,… De opbrengst gaat dit jaar integraal naar een elektrisch pendelbusje.

Meer info

Tijdelijk aanbod
Onbepaald
Poperinge

Prijzen

Prijs Gratis