NL FR EN DE
mf__0144x.jpg

De Speelplekke

Treed binnen in het walhalla van de spelletjes! Goed voor bijna 1.000 exemplaren. De Speelplekke is echter meer dan een winkel. Je kunt hier gezelschapsspellen en educatief speelgoed kopen én ook meer dan 150 spelletjes huren. Ideaal voor een gezellige avond in je vakantieverblijf in de Westhoek. Bianca voorziet je van deskundige uitleg en wie zin heeft, kan ter plekke meteen een paar spelletjes spelen en uitproberen.
De gezellige winkel is bovendien ruim genoeg om ook groepen te ontvangen. Wedden dat je de tijd uit het oog verliest? Geen zorgen, Bianca voorziet op eenvoudig verzoek een lekker tussendoortje. Zowel de allerjongsten als de iets oudere spelletjesbeesten vinden hier hun gading en families met kinderen krijgen een gigantisch pallet aan mogelijkheden voorgeschoteld. Vraag om aangepaste formules voor verjaardagen of andere leuke feestjes. Authentiek genieten van leuke spelletjes!
Een namiddagje outdoor spelplezier? Huur vanaf nu onze bolderkar en verveel je geen minuut! Vraag gerust naar onze leuke arrangementen om er zowel voor jong en oud een niet te vergeten belevenis van te maken!

Meer info

Shop / winkel
Educatieve programma's
Shop / winkel
Poperinge
Toeristisch relevant

Prijzen

Prijs Gratis