NL FR EN DE
5904.jpg
11 maart en 12 maart 2022

Culinair Atelier

Culinair Atelier

Ben jij verlekkerd op de lokale producten van de Westhoek? Wil je jouw gasten thuis verrassen met een menu op restaurantniveau? Neem dan deel aan een van de culinaire ateliers in Poperinge. Een gids neemt je mee doorheen de smaken van de Westhoek: van boerderij tot restaurant, met in de hoofdrol de Poperingse hopscheuten en streekbieren. Op de hopboerderij ga je zelf het veld op om de hopscheuten te oogsten. 's Middags bereid je samen met chef Kris van Manoir Ogygia een heerlijk hopscheutenmenu.

Max. 25 personen per dag. Je hebt een auto nodig om naar de verschillende locaties te rijden.

Boek dit evenement

Adresgegevens

  • 11 maart 2022
  • 09:30 tot 16:30
  • 12 maart 2022
  • 09:30 tot 16:30

Meer info

Tijdelijk aanbod
Onbepaald
Gastronomie
Poperinge

Prijzen

Prijs € 80,00

Adresgegevens

  • 11 maart 2022
  • 09:30 tot 16:30
  • 12 maart 2022
  • 09:30 tot 16:30