NL FR EN DE
mdf_0268.jpg

Atelier Hortense

Komt het water bij jou ook in de mond bij het horen van “brownie, witte chocoladetaart, flan bresilienne, witte passie, Rode Berg kaastaart of crumble van bosvruchten”? Dan moet je zeker naar Atelier Hortense in Reningelst.

Je stapt binnen in de voormalige maalderij, recent gerenoveerd tot een prachtig koffie- én eethuis. Eens je jouw tafel of zithoek hebt gekozen, ga je bij Greet in haar atelier om jouw stukje taart te bestellen. Ambachtelijk gebakken, met liefde gemaakt! Kies waar jij zin in hebt.

Wist je dat je de taarten van Atelier Hortense ook online kunt bestellen? Wat begon als een hobby, is gegroeid tot een passie. Met lokale producten vers van de boer tovert ze de heerlijkste taarten op tafel. Een communie-, verjaardags- of personeelsfeest? Piece of cake! Laat je gasten genieten van de kunstwerkjes van Greet. Mooi om naar te kijken, geweldig om van te proeven.

Atelier Hortense biedt voortaan ook middag- en avondeten aan. Van donderdagavond tot en met zondag heb je keuze uit een vlees,- vis- of een vegan gerecht. Elke week een ander menu, met evenveel liefde gekookt. Maak je keuze en laat het smaken, enne… hou zeker wat plaats over voor een heerlijk dessert!

Meer info

Tearoom
Gastronomie
Poperinge