NL FR EN DE
mei.jpg

restaurant

Nieuws

Logiesarrangement Hopscheuten

Logiesarrangement 'Hopscheuten'

03 februari 2017

Proef de lente in Poperinge tijdens de Maand van de Hopscheuten. Hopscheuten zijn de jonge uitlopers van de hopplanten. Ze worden met de hand geoogst en kraakvers aangeleverd. Door de ...

Lees meer
Boek een bierarrangement in Poperinge

Boek een 'bierarrangement' in Poperinge

30 mei 2017

Tijdens 'Tournée Locale, bierbeleving in de Westhoek' worden er van september tot eind oktober 2017 tal van activiteiten in het teken van bier georganiseerd. Wil je er meteen een weekendje ...

Lees meer
Klassieke hopscheutengerechten

Klassieke hopscheutengerechten

05 december 2017

Duik zelf de keuken in met je gekochte hopscheuten en verras je gasten met een hopscheutenmenu op restaurantniveau.

Lees meer
Maand van de hopscheuten

Maand van de hopscheuten

05 december 2017

Dertien Poperingse chefs laten je al te graag zien wat je met de Poperingse delicatesse kan doen. Heel de maand maart serveren zij de hopscheuten. Proef ze rauw, gebakken, geblancheerd ...

Lees meer
Vijf lekkere’ Poperingse geschenktips voor de feestdagen!

Vijf ‘lekkere’ Poperingse geschenktips voor de feestdagen!

15 december 2017

Poperinge en de Westhoek zijn gekend voor hun wereldvermaarde bieren en brouwerijen. Dat danken we o.a. aan de hopplant die het belangrijkste ingrediënt levert voor bier. Maar wist je dat ...

Lees meer
Piconbrigade verrast Poperinge

Piconbrigade verrast Poperinge

29 december 2017

Op donderdag 28 december was de Piconbrigade op stap in Poperinge. Ze waren onder andere te zien en horen in café Het Mysterie, Britannia, op de kerstmarkt, in het ...

Lees meer
Proef de lente met een hopscheutenarrangement!

Proef de lente met een hopscheutenarrangement!

07 februari 2018

Proef de lente in Poperinge tijdens de Maand van de Hopscheuten. Hopscheuten zijn de jonge uitlopers van de hopplanten. Ze worden met de hand geoogst en kraakvers aangeleverd. Door de ...

Lees meer
Maand van de hopscheuten van start

Maand van de hopscheuten van start

02 maart 2018

Hopscheuten zijn een fragiel en weersgevoelig product. Ze kondigen de lente aan. Met temperaturen van -7° C vertoefden we deze week echter nog in de barre winter. Horeca Poperinge roept ...

Lees meer
Klassieke hopscheutengerechten

Klassieke hopscheutengerechten

05 december 2017

Duik zelf de keuken in met je gekochte hopscheuten en verras je gasten met een hopscheutenmenu op restaurantniveau.

Lees meer
Logiesarrangement Hopscheuten

Logiesarrangement 'Hopscheuten'

03 februari 2017

Proef de lente in Poperinge tijdens de Maand van de Hopscheuten. Hopscheuten zijn de jonge uitlopers van de hopplanten. Ze worden met de hand geoogst en kraakvers aangeleverd. Door de ...

Lees meer
Maand van de hopscheuten

Maand van de hopscheuten

05 december 2017

Dertien Poperingse chefs laten je al te graag zien wat je met de Poperingse delicatesse kan doen. Heel de maand maart serveren zij de hopscheuten. Proef ze rauw, gebakken, geblancheerd ...

Lees meer
Maand van de hopscheuten van start

Maand van de hopscheuten van start

02 maart 2018

Hopscheuten zijn een fragiel en weersgevoelig product. Ze kondigen de lente aan. Met temperaturen van -7° C vertoefden we deze week echter nog in de barre winter. Horeca Poperinge roept ...

Lees meer
Piconbrigade verrast Poperinge

Piconbrigade verrast Poperinge

29 december 2017

Op donderdag 28 december was de Piconbrigade op stap in Poperinge. Ze waren onder andere te zien en horen in café Het Mysterie, Britannia, op de kerstmarkt, in het ...

Lees meer
Vijf lekkere’ Poperingse geschenktips voor de feestdagen!

Vijf ‘lekkere’ Poperingse geschenktips voor de feestdagen!

15 december 2017

Poperinge en de Westhoek zijn gekend voor hun wereldvermaarde bieren en brouwerijen. Dat danken we o.a. aan de hopplant die het belangrijkste ingrediënt levert voor bier. Maar wist je dat ...

Lees meer
Chef Stefaan Couttenye van t Hommelhof  genomineerd voor Toerismeprijzen

Chef Stefaan Couttenye van 't Hommelhof genomineerd voor Toerismeprijzen

16 juni 2018

Chef Stefaan Couttenye van restaurant 't Hommelhof in Watou is genomineerd voor de Prijs van Verdienste van Westtoer. Het West-Vlaamse Provinciebedrijf reikt driejaarlijks toerismeprijzen uit aan verdienstelijke ondernemers en creatieve ...

Lees meer