NL FR EN DE
foto-28-11-17-08-47-55.jpg

Mooiste fietstocht van België in Poperinge?

De Tournée Locale fietstocht (33 km), met start vanuit het Hopmuseum, is genomineerd als West-Vlaamse fietstocht in de wedstrijd ‘De mooiste fietstocht van het land’. De redactie van VAB-magazine koos 1 tocht per provincie en koppelt hieraan een online wedstrijd. De 3 tochten met de meeste stemmen worden gepubliceerd in het meinummer van VAB-Magazine.

Tijdens de Tournée Locale fietsroute passeer je drie brouwerijen, twee hopbedrijven, het Helleketelbos, tal van kroegen met volksspelen en heerlijke plekjes waar de Westhoekbieren hoog in het vaandel worden gedragen. Nog niet overtuigd? Van 20 mei tot 30 september koppelt het Hopmuseum er een leuke zoektocht aan én op zondag 20 mei is er een heus familie-evenement om de tocht te openen.  

Mogen wij vragen om jullie stem uit te brengen op de fietstocht van Poperinge via onderstaande link? Stemmen vergt slechts 1 klik op het bolletje en je e-mailadres invullen, dit voor 11 april.  Je maakt bovendien kans op VAB-fietsbijstand twv 45 euro.  Met meerdere e-mailadressen stemmen en de boodschap delen mag

KLIK HIER OM TE STEMMEN!