NL FR EN DE
poppyveld-met-fietsers.jpg
01 juli tot 03 september 2017

Kunstenfestival Watou

Kunstenfestival Watou

Van 1 juli tot en met 3 september kan je in het grensdorp Watou terecht voor de 37ste editie van Kunstenfestival Watou. Met als overkoepelend thema ‘over alleenigheid en ondraaglijke eenzaamheid’ brengen we opnieuw verzamelde verhalen van kunstenaars en dichters samen. De bezoekers volgen een parcours langsheen elf locaties en treffen er een symbiose van beeldende kunst en poëzie in onder andere een graanschuur, de kelder van een brouwerij, de stalletjes van een hoeve en een park. Voor het campagnebeeld van dit jaar kozen we een fragment uit het werk 'personne n'appartient a personne' van Rogerio Reis dat deze zomer in het Festivalhuis te zien zal zijn.

Ook deze zomer bieden we op weekend- en feestdagen onze bezoekers met Zomerzinnen opnieuw een gevarieerd programma aan. We slaan graag een brug naar verschillende kunstdisciplines en laten onze bezoekers zo genieten van onder andere een boeiende auteurslezing, een intieme leesclub, een meeslepende voorstelling, een fijne workshop of een verrassend optreden. De volledige kalender vind je vanaf midden juni hier op deze site.

Voor onze jongste bezoekers voorzien we zoals elk jaar een mooie uitgave die hen begeleidt langsheen het kinderparcours. Zo wordt de 37ste editie van Kunstenfestival Watou opnieuw een belevingsfestival voor jong en ouder.

Meer info

Festival
Tijdelijk aanbod
Kunst & cultuur
Parking
Resto / cafetaria
Shop / winkel
Watou

Prijzen

Standaard € 15,00
Extra info €10 voor jongeren - 25 jaar gratis voor kinderen tot 12 jaar boekje kinderparcours €3