NL FR EN DE
mei.jpg

Chef Stefaan Couttenye van 't Hommelhof genomineerd voor Toerismeprijzen

Chef Stefaan Couttenye van restaurant 't Hommelhof in Watou is genomineerd voor de Prijs van Verdienste van Westtoer. Het West-Vlaamse Provinciebedrijf reikt driejaarlijks toerismeprijzen uit aan verdienstelijke ondernemers en  creatieve initiatieven in de toeristische sector. De winnaars worden op 25 september bekendgemaakt tijdens de Nacht van Westtoer.

Stefaan Couttenye is genomineerd in de categorie Prijs van Verdienste. Met deze prijs wil Westtoer een persoon bekronen die een structurele bijdrage leverde voor de ontwikkeling van toerisme en recreatie in West-Vlaanderen. Naast het waarderen van de verdienste in de voorbije jaren, is de prijs ook een stimulans om zich nog verder te ontplooien.

De jury selecteerde 1 laureaat/genomineerde per regio:

  • Westhoek: Stefaan Couttenye (’t Hommelhof Watou)
  • Brugge/Brugse Ommeland: Dieter Dewulf (Visit Brugge)
  • Kust: Hubert Rubbens (Oostende voor Anker vzw)
  • Leiestreek: Veronique Vandewalle (Parkhotel Kortrijk)

Er wordt ook een Innovatie- en creativiteitsprijs uitgereikt. In deze categorie zijn de genomineerden: Christophe Roose (Historium Brugge), Winter in Oostende (Toerisme Oostende vzw), Bert Destoop (Lokaal Deerlijk-Roeselare) en The tAble van Hotel Ariane (Ieper). Een derde prijs is die van Beste Ondernemer. Voor de Westhoek zijn hier geselecteerd: Martin Bacquaert (Wijndomein Entre-Deux-Monts Heuvelland), Ilse & Niek Benoot-Watteyne (museum ‘Hooge Crater’ Ieper) en Stefaan Vanderstraete (Mening Gate School Hotels Ieper). 

Half september komt de jury samen om te beslissen over de winnaars.Westtoer zal deze winnaars bekendmaken tijdens de Nacht van Westtoer op 25 september 2018 in Kursaal Oostende.